JESU LI HRVATI SIGURNI U VLASTITOJ DOMOVINI?

21.05.2015.

I.

Poljoprivrednik Mladen Varga (51) iz Hlebina čudom je ostao živ nakon što mu je gastarbajter Nikola Todorović (65) pucao u glavu dok je u ponedjeljak poslijepodne radio u polju u mjestu Gabajeva Greda.

Hrvatski branitelj i otac petero djece od sigurne se smrti spasio sâm jer je trčao, koliko je uspio skupiti snage, prema drugom polju gdje je bio sumještanin koji je pozvao Hitnu pomoć. A Todorović je za njim ispalio još dva metka te se na mjesto zločina vratio s nožem, no tamo su ga umjesto ranjenog Varge dočekali policajci.

ooooooooooo

U ruci je držao ilegalni pištolj koji je uperio u njega. Čuvši izrečenih par nepovezanih uvreda, Mladen je protrnuo i ne razmišljajući sišao s traktora ne bi li Todorovića primirio i uzeo mu pištolj. Došlo je do naguravanja te se, vidjevši da napadač ne odustaje, odlučio sakriti iza traktora i pobjeći. Ali dok se okretao, Todorović ga je nastrijelio u potiljak. Nastala je borba za goli život. Todorović je pokušavao pucati i dalje, a Nikola je sav zakrvavljen trčao preko polja. Izbjegao je dva metka, a Todorović je ostao bez municije.
Supruga se boji osvete

- U susjednom polju bio je drugi susjed koji je mužu pomogao. Odveo ga je do prve kuće gdje je stigla Hitna pomoć. Nikola je otrčao kući i navodno se brzo vratio s nožem. S njim je u kući bila njegova žena, koja možda nije ni znala što je naumio i što je dotad učinio. Samo da se netko od njegove familije sad ne krene svetiti ako je istina da će ostati u zatvoru do daljnjega - zabrinuta je supruga ranjenog čovjeka.
Kod Nikole cijeli arsenal

U pretresu Nikolina voznog parka te podravskog imanja na koje dolazi nekoliko puta godišnje iz Njemačke, policajci su pronašli i oduzeli pištolj, dvije puške, 230 metaka, 58 lovačkih patrona i tri optička ciljnika.

Kazneno će odgovarati za pokušaj teškog ubojstva te nedozvoljeno držanje oružja. Završio je kod pritvorskog nadzornika te mu je istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda odredila pritvor.

Komentari:

Petar Ravlić · Top Commenter
Gdje god je srbin smrdljivim opankom gljivario, tamo se ređao kriminal, intrige, primitivizam, nerad, nepravda,silovanja, bolest i rat.

Janko Horvat · Top Commenter
Ma kakvo sudstvo, oni su najobičniji lešinari. Čini se meni da će uskoro svaki Hrvat nositi kolt ili nešto slično za samoobranu. Na primjer u Švicarskoj je ozakonjeno da svaka kuća ima oružje za samoobranu alii obranu države jer nemaju vojsku. Budući da kod nas država ne funkcionira, narod će se također morati početi braniti sam, kao u Americi gdje su to ozakonili. Hajde uđite u Americi u susjedovo dvorište?

Cro Mica · Uništitelj - YU u Z.D.S.
Ništa se tu ne broji. Nitko ne implicira da su svi srbi četnici. Mada se ovih dana stječe takav dojam. No, svi četnici, jesu srbi a ovaj primjerak, svakako je četnik i to iz originalne postave 1945. Vjerojatno, centarfor !

i t.d.

Jut., 21.5.15.


II.

TERORIZAM KUCA NA VRATA - SIGURNOSNI SUSTAV SPAVA


KLICA je žrtva plaćenika iz BiH, Srbije ili - Hrvatske?!

U okrutnom terorističkom činu sudjelovalo je najmanje deset obučenih terorista.
Je li moguće da država članica NATO-a i EU-a na svoj prostor pušta
teroriste - plaćene ubojice, iz BiH ili Srbije...ili ne želi priznati da i u njoj samoj
djeluju plaćenici, ostaci Udbe ili Kosa?!

Kakav je to ministar unutarnjih poslova koji nakon hladnokrvne likvidacije časnika HV-a
u Sesvetama nije držao potrebnim obratiti se javnosti?!

S. Jagodnjak, 7D, 15.5.15.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.